7 Ocak 2016 Perşembe

İşte size ücretsiz Antivirüs Programı - Tek Tıkla Kurulum

Arkadaşlar yeni açılan bloğumuza gösterdiğiniz ilgi ve alaka için öncelikle teşekkür ederiz. Tarafıma göndermiş olduğunuz maillerde özellikle virüs tarafında sorunlar yaşadığınız ve güçlü güvenilir bir antivirüs programına ihtiyaç olduğunu belirtmişsiniz.

Öncelikle daha önce ki yazımda bu konuya değinmiştim ama madem tekrar istiyorsunuz, bu konuyu yeni bir başlık altında sizlerle paylaşmak istedim. Altta vermiş olduğumuz linkten programı indiriniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra tek yapmanız gereken ilgili exe dosyasını çift tıklayıp açmanız ve kurulumun bitmesini beklemenizdir.

Kurulum tamamlandıktan sonra ekranınıza hangi ağlar'da kullanılacağı sorusuna ortak ağ veya ev ağı seçeneklerinden size uygun olanı seçmeniz gerekmektedir. Bu işlem de bittikten sonra bilgisayarınızın sağ alt köşesinde yer alan antivirüs programınızın üzerinde sağ tuşu tıklayıp güncelleme yapmanız yeterlidir.

İşte hepsi bu. Eset Smart Security 8.0 artık sizinde bilgisayarınızı korumaya başlayacaktır. Daha fazla koruma isterseniz (spy ve casus yazılımlara karşı) bloğumuzda ki diğer yazılara bakmanız yeterli olacaktır. http://faydalanin.blogspot.com.tr/2016/01/bilgisayarmda-casus-yazlm-varm.html




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder